STAND-UP AFTEN

Fredag den 8. marts 2019

 

Nikolaj Wulff:

Nikolaj Wulff debuterede med stand-up allerede som 15-årig, men fik først finpudset sit talentet gennem de sociale medier i de efterfølgende år. Med garant for solide mængder jokes på nettet, formåede han hurtigt at samle flere tusinde følgere.

 

Direkte fra internettet og ud på scenen, tog han for alvor landet med storm, da han i foråret 2018 turnerede Danmark rundt med sit første one-man show: "JOKES"

 

Showet spillede for udsolgte sale i alle kongerigets afkroge, blandt andet på Bremen Teater, hvor det blev optaget. Showet kan ses gratis på YouTube, hvor det i skrivende stund har høstet pæn respons i form af +30.000 visninger.

 

Mortenn:

Mortenn er en komiker der – med sine egne ord – også er tryllekunstner, gøgler, og virkelig virkelig mærkelig. Udover flere gange at have vundet DM i tryl, har han siden 2014 betrådt de danske comedy scener og krydset sit show med en stil, der nu gør at han ikke blot forbløffer - men også får publikum til at grine!

 

Du genkender måske Mortenn fra DR1-programmet "De Skjulte Talenter" der rullede over skærmen i 2018.

 

Peter Dahl:

Til daglig spiller Peter Dahl professionel fodbold for Middelfart i den danske 2. division. Ironisk nok, ligger hans største talent dog ikke på fodboldbanen - det ligger på comedyscenen.

 

Peter Dahl er en komiker med flair og talent, så det driver. Med en misundelsesværdig drenget energi, leverer Peter Dahl sine jokes som kan gå fra at være fortællende til blot at være utroligt skarpe pointer.

 

Oliver Ljunggren:

Aftenens æsel er den unge Oliver Ljunggren. Med kun ét enkelt års erfaring i stand-up regi er den unge mand aftenens upcoming komiker og forhåbentlig samtidig et godt bud på en du kommer til at grine af denne aften.

 

Oliver er indehaver af en kronisk sygdom, en psykisk sygdom, samt det sorte bælte i karate, så han har nok at slås med i dagligdagen. Det bærer Olivers jokes præg af, da han på indlevende vis tager publikum med ind i det univers, der hedder Olivers tilstedeværelse. Det er bestemt aldrig uinteressant at høre Olivers betragtninger og syn på livet - og slet ikke, når de er pakket ind i sjov og ballade.

 

 

 

Stand-up