SØREN ANDERSEN M/BAND


KONCERT OG CLINIC

LØRDAG DEN 29. FEBRUAR 2020


En mand med mange talenter Superguitarist, sangskriver, producer og medindehaver af det legendariske MEDLEY STUDIE.


Kendt som den ene halvdel af det danske guitarfænomen ELECTRIC GUITARS og mangeårig guitarist for Mike Tramp.

Turnéer og livejobs med bla. Anne Linnet, Sanne, Jesper Binzer og Marco Mendoza. Ja selv D.A.D har han været afsted med, da han i en periode varetog bassen for sygdomsramte Stig Pedersen.


De kendtes guitarist. Gennem årene har Søren Andersen da også delt scene med nogle af verdens mest ansete guitarister og ikke mindre imponerende er hans årelange samarbejde med Deep Purple-sangeren Glenn Hughes med hvem han har rejst verden tynd og spillet riffs, licks og soloer til alle de gamle klassikere og han er da også at finde på Glenn Hughes seneste soloplade ´Resonate´ som guitarist og co-producer.  Det har selveste Joe Satriani himself bemærket. Sådan sagde han tidligere på året til musiksitet Aficinado: "...Wow, listen to that!" This guitarist is somebody I don't know who's also the co-producer, Soren Andersen, and man, he's so good—every time I put the record on, I go, "Hey, I didn't hear that before." I love when an album does that to me. Glenn has always played with great guitarists, and he's got another one with Soren Andersen…” Flotte ord fra en mand, der ved hvad han taler om.


Nyt soloalbum ude til efteråret Og nu er Søren så klar med sit nye soloalbum om hvilket han siger: "...Det her er et livsprojekt. Jeg har altid haft den her type plade i mig. Jeg ved godt, det ikke er særligt hipt, men nu skal den bare ud. Det er min hyldest til en periode i 80´erne med Topgun og Miami Vice. Det er mere den slags temaer, end det er pral..." Albummet der har fået titlen ´Guilty Pleasures´ udkommer  11. oktober, men allerede nu kan man høre og se numrene ’City Of Angels’ og ´Birdfeeder´.

Søren Andersen m.band
Søren Andersen m.band
Søren Andersen m.band
Søren Andersen m.band
Søren Andersen m.band
Søren Andersen m.band