MIKA VANDBORG - SOLO

Koncert 4. februar 2023


Han har spillet med alt, hvad der kan kravle og gå af danske solister.Fra Gnags til Love Shop, Claus Hempler og Sanne Salomonsen - og alle de andre.


Nu er guitaristen, som også udgør halvdelen af guitar-helte-projektet, Electric Guitars, tour-aktuel med sit første dansksprogede album, DenDanske, der så dagens lys i februar.


På albummet - og på landets scener - kaster han sig ud i simple og poetiske refleksioner over livets kontraster, både når taknemmeligheden bobler over, og når tab, sorg, savn og modgang fylder mest. Og det gør han på sin måde og for første - men ikke sidste - gang på dansk.

Med knapt så meget velkendt ’støj’ - men mere tid til historierne -møder vi en Mika Vandborg, der leder tankerne hen på en blanding af Troels Trier, Povl Dissing og … Mika Vandborg!


Hans stærke sange matcher sangskriverens respekt for dansk musik gennem mange årtier, og med sine sangbare linjer, vedkommende tekster og sit –uanset støj eller stilhed – umanerligt velspillede guitarspil, er Mika klar til endnu en tur på landevejen.


OmMika:
Guitarist,sanger og sangskriver. Medlem af Gnags fra 1999 til 2009, Love Shopfra 2009, Claus Hempler fra 2019. Har turneret med blandt andre SanneSalomonsen, Dicte og Ida Nielsen. Medstifter af Electric Guitars.


wedomusic.dk

Mika Vandborg
Mika Vandborg
Mika Vandborg
Mika Vandborg
Mika Vandborg