Allan Olsen

Koncert 10. november 2018


Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum.


2018 var knapt skudt I gang, før Allan Olsen i januar lagde sig i selen med en massiv solo-turné. "Ud til de fine steder", som han selv formulerede det.


Turneen frekventerede nemlig udelukkende de største og mest koncert-egnede scener i landet, bl.a. Det Kongelige Teater. Hér kvitterede Olsen med ikke blot at henrykke den udsolgte sal, men også musiktidsskriftet, Gaffa's anmelder. Endda i en sådan grad, at den rutinerede entertainer's optræden blev honoreret med hele 6 stjerner.GAFFA:

"Olsen bemægtiger sig nationalscenen med sublim selvsikkerhed, og opmærksomheden fra salen er komplet. Farligt høje forventninger bliver indfriet! Henover efteråret vil Allan Olsen atter rimpe op i sin solo-bagage, og begive sig afsted som

rejsende i det helt fundamentale: - Én mand alene på en scene.

Denne gang er han tilbage i rammer, der klæ'r hans udtryk mindst ligeså godt, nemlig de lidt mindre og måske mere intime spillesteder. Allan Olsens seneste udgivelse, sidste års dobbelt-album, HUDSULT blev en succes, såvel hos

det plade-købende publikum, som hos anmelderne:


Berlingske: "Der er både vid og bid i teksterne på Allan Olsen's nye, revsende plade"


Ekstra Bladet: "Olsen er svær at hamle op med? Allan Olsens repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og á capella.


Ingen dansk sangskriver nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen. Efter i alt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædener.


Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum?


Allan Olsen
Allan Olsen
Allan Olsen
Allan Olsen