ELECTRIC GUITARS

10 år på den danske rockscene

Koncert 16. december 2023


10 år på den danske rockscene.


Hvad der for 10 år siden startede som et guitar-frirum og en ventil for SørenAndersen og MikaVandborg, er nu vokset til et etableret rockband med hundredvis af koncerter på spillesteder og festivaler. 


Netop nu er bandet på tour med Sanne Salomonsen og spiller det ene brag af en koncert efter den anden i det danske sommerland. Men til november handler det kun om Electric Guitars, når de tager på deres førstetour i eget navn i 2 år.

Det gør de for at fejre deres 10-årsjubilæum.


I løbet af det sidste årti har bandet ikke alene udgivet flere albums, heriblandt deres seneste udgivelse ”Freewheeler” - de har også turnéeret i USA, Tyskland, Sverige, Norge og Frankrig. Derudover har legendariske bands som Deep Purple og Status Quo haft fornøjelsen af at have de to guitarekvilibrister med som support. 


SørenAndersen udtaler: “Vi er enormt stolte og taknemmelige for den plads publikum har givet os på den danske rockscene. Det skal fejres, og og det kan vist ikke gøres bedre end en 10-års jubilæumstour rundt i det danske land.Vi ryster posen og finder sange fra alle 4 albums plus lidt overraskelser, og jeg GLÆDER mig"

MikaVandborg supplerer:
“Jeg glæder mig mere end nogensinde til at spille sange fra hele vores bagkataloget og have fokus på hvor meget elektrisk guitar vi kan presse ind i en koncert på en aften”

 

Forstærkerne er sat til 11 og de fede guitarsriffs er klar, når ELECTRIC GUITARS tager afsted i november og december.


Tjek tourplanen her:

 

24.11VERSHUSET. Næstved

25.11KARROSSERIFABRIKKEN. Helsingør

01.12PLATFORM K. Horsens

02.12ELVÆRKET. Holbæk

06.12AMAGER BIO. Amager

08.12TOBAKSGAARDEN. Assens

09.12GIMLE. Roskilde

14.12POSTEN. Odense

15.12SØNDERBORGHUS. Sønderborg

16.12KOSMORAMA. Bramming

28.12TØJHUSET. Fredericia


Electric Guitars
Electric Guitars
Electric Guitars
Electric Guitars
Electric Guitars
Electric Guitars