KASPER BUCH


LØRDAG DEN 8. OKTOBER 2022


Sanger- og sangskriver Kasper Buch er allerede blevet budt op på de ind- og udlandske scener. Det overrasker ikke de fleste at Tønder festival har haft stor indflydelse på Kasper’s opvækst da han selv stammer fra Tønder.


Kasper Buch står bag hele 6 single udgivelser, 1 fuldlængde album, samt single udgivelsen ’Point This Ship’, som gik i rotation på den landsdækkende radiokanal DR P4 Play på Danmarks Radio.


En del omtale i aviser, TV2 Syd, DR P4, DR P5, Globus Guld, det tidligere Radio 24/7, Radio LOUD samt to legat modtagelser, har banet meget af vejen for at gøre Kasper Buch til et veletableret navn på den danske musikscene den dag idag.


Kasper Buch har af flere omgange ligget Nr. 1 på diverse

playlister på mange af landets radiostationer, med bl.a udtalelser fra nogle af landets førende radioværter :

Alex Nyborg Madsen fra DR P5 citerer; “Kasper Buch - ikke helt uden evner”


DR P4 Syd citerer; “‘Point This Ship’ - dejligt nummer!”


Spil Dansk citerer; “Tag med Kasper Buch, det er ærligt og inderligt fængende på en nærværende måde”


Andrew Jensen fra DR P4 Play: “Ny dansk sangskriver på vej frem”


Radio LOUD citerer; “Dejligt iørefaldende musik”.


LOFTSkammer anmelder; “Et stærkt og samtidigt fragilt, inderligt vokaludtryk, der skaber et interessant spændingsfelt i den meget melodiøse komposition”


Med lidt over 200 koncerter fordelt i hele landet, er Kasper Buch idag et velkendt navn på den danske musikscene. Kasper debuterede blandt andet på Færøerne for første gang i 2020.


I 2019 modtog Kasper Buch, “Noldes Nabo’s” musiklegat for sin musikalske præstation.


I 2021 modtog Kasper Buch ‘Peter Schmidt Legatet’ som vinder af 9 deltagende sangskrivere.


Kasper har blandt andet spillet support for:
Mathilde Falch (DK), Sylvester Larsen (DK), Signe Svendsen (DK), På Slaget 12 (DK) og Anthony da Costa (USA).


Kasper Buch

KUPMAGERNE


FREDAG DEN 10. JUNI 2022


Det har altid været kærlighed fra første tone, når Kupmagerne har lyttet på det store Beatles bagkatalog.Musikken har været en fast baggrund for hele vores musikalske opvækst. Da vi dannede Kupmagerne for snart 30 år siden, var det med en del Beatlesnumre på sætlisten.Vi prøvede at spille numrene som vihuskede dem, altså vi tog det bedste og lavede vores egne udgaver

af dem, fortæller Gunnar Husted.Senere blev ambitionsniveauet noget højere og vi begyndte at spille de mere symfoniske numre som Sgt. Pepper, Lucy in the Sky og Fool On The Hill.


Så her var det ikke nok at spille efter fornemmelsen – nu skulle der øves en del.Tiden er gået, men kærligheden til Beatles

er aldrig gået af mode.Kupmagerne
Kupmagerne
Kupmagerne
Time Child - opvarmingsband
Kupmagerne
Kupmagerne