LOVE SHOP

Koncert 4. marts 2022


Levende Mænd, part II: Fra Helsingborg over Berlin mod København


Love Shop udsendte i oktober albummet ”Levende Mænd i Døde Forhold” til flere 5-stjernede anmeldelser og høje hitlisteplaceringer. Albummet blev indspillet kun som trio, dog helt uden at miste den vitalitet og energi, Love Shop er kendt for.


Men live er Love Shop fuldtallige for første gang i 2 år, med Jens Unmack, Mikkel Damgaard (keys), Mika Vandborg (guitar), Nis Tyrrestrup (bas) og Thomas Duus (trommer) Og det er den konstellation, som netop har kastet 5 stjerner af sig i GAFFA for bandets nylige koncert i Viborg - blandt andet med ordene: ”Det er simpelthen forbilledligt, at et orkester kan holde så højt et kvalitetsniveau og samtidig produktivitet efter så mange år.”


Nu følger LS så efterårets succesfulde koncerter op med en forårsturné, hvor bandet ikke alene spiller i Danmark, men også kommer forbi både Helsingborg og Berlin.


Om den kommende turné udtaler Jens Unmack: "Det har været et godt efterår for Love Shop. Dels har vi udsendt et album, som vores tilhængere har taget fantastisk imod, dels har koncerterne over landet haft en saft, kraft og frigjort entusiasme omkring sig, som vi alle sådan har savnet gennem den lange nedlukning.


Hen mod foråret tager vi en tur til ud i landet, at sætte strøm til flere byer, vi ikke nåede forbi dette efterår. Hvorfor? Vi er slet ikke færdige med at præsentere Levende Mænd I Døde Forhold endnu.


Der er sange der skal synges og liv der skal leves. Vi ser frem!”.Love Shop
Love Shop
Love Shop
Love Shop