Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio

Koncert 18. september 2021
54 år på scenen og stadig spillevende.


Sangeren/sangskriverenhar været i gang i to menneskealdre, og har stadig hjertet med.


Man kunne måske godt overveje at gå på pension, når man er 70+år gammel. Det ligger åbenbart ikke lige for hos dansk musiks Grand Old Man, Ivan Pedersen. For ikke så snart hans corona-udsatte –og TV transmitterede -70 Års fest-turne ́ 2020 er overstået, så rykker det igen i cirkus-hesten.


Den nys afviklede fødselsdags-tournes stort opsatte shows, med hitsange fra hele karrieren, har bestemt sine forcer, og sanger/sangskriveren går stadig rundt og smiler ved mindet om en hel efterårs tournes stående ovationer – MEN - den lidt mere intime scene passer altså virkeligt godt til sangerens nutidige og noget mere eftertænksomme repertoire. Dette kommende forår 21 er derfor noget Ivan og trioen virkelig glæder sig til.


Den superstramme trio bag ham: Danmarks Næstbedste Trio: (Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov – musikere der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med Pedersen) giver disse sange al den dynamik, nærhed og finesse i detaljen, som sangene og arrangementerne indbyder til, hvad også det mange gange TV transmitterede show fra Horsens Ny Teater så tydeligt viser.


Den modne alders traditionelle passivitet har altså ikke – som man måske kunne forvente - indfundet sig på matriklen i Besser på Samsø, hvor sangeren, musikeren, produceren, musikpolitikeren – efter sin vellykkede hjerteoperation - har boet i de senere år. Det er nemlig blevet til nogle Sing Sing Sing tourneer, dannelse af en helt ny trio med to andre tenorer i TWDFL, udgivelsen af det ”modne CD-album”: Min verden er venlig -samt udgivelsen af selvbiografien: Med hjertet udenpå.(for en gangs skyld en kunstner, der ikke behøver ghostwriter og som selvskriver) JA, man skulle jo nødigt gå og kede sig


På denne forårsturne kommer man til at genhøre gamle kendinge – sange fra det seneste album og hvem ved snart hvad, der musikalsk ellers kommer til at ske? Som biografien på mere end 400 sider afslører, er Ivan jo ikke en mand af få ord, så som regel disker han op med små causerier – sande og opdigtede – om snart sagt alle aspekter af livet, ofte afsluttet med bidske, kærlige pointer.


Vi kan se frem til en aften med fjollede grin, smil, alvor og ind imellem gåsehudsfremkaldende musik-øjeblikke. Ind imellem findes der jo på den danske musikscene individer, der kan ”bære en melodi”. Måske skal man på vejen hjem lige tørre en forræderisk tåre ud af øjenkrogen


Nye lyttere kan begynde her.For yderligere info -http://www.ivanpedersen.com


Ivan Pedersen og Danmarks Næstbedste Trio
Ivan Pedersen og Danmarks Næstbedste Trio
Ivan Pedersen og Danmarks Næstbedste Trio
Ivan Pedersen og Danmarks Næstbedste Trio