På Slaget 12

Koncert 7. oktober 2023


De stærke melodier og de enkle, men samtidig raffinerede tekster, har altid været På Slaget 12’s varemærke - og så naturligvis AnnMette Elten’s varme og udtryksfulde stemme, der synger sig

lige indi hjerterne på publikum.


Siden debut’en i 80’erne har På Slaget12 spillet utallige livekoncerter, og bandet er den dag i dag mindst lige så fuld af energi som for 30 år siden.


Koncerterne indeholder et bredt udvalg af bandets sange inklusive de store

80’er hits som f.eks. ”Ude på det blå ocean” og ”Hjem til Århus”, samt nogle af gruppens markante fortolkninger af 60’ernes store sange.


Debutalbummet, der udkom i 1986, indeholdt sange, der alle havde hitpotentiale, men der var særligt èn, der skilte sig ud - Hjem tilÅrhus, der i løbet af få måneder blev et stort hit og efterfølgende er blevet en evergreen, som alle danskere kender.


Årene efter det første album har budt på mange succes’er for PåSlaget 12, men der er ikke tvivl om, at det næste helt store højdepunkt kom, da det første Let’s Dance-album blev udsendt i 2002.


Albummet med bandets udgaver af store 50’er og 60’er hits blev en stor succes med fast placering i toppen af hitlisten et helt år og i alt 110.000 solgte eksemplarer - hvilket førte til en lang række livekoncerter i årene derefter.


Let’s Dance 2 blev udgivet i november samme år og senere kom Let’s Dance 3 og 4, og også de blev store succeser.


I alt har de fire Let’s Dance- album solgt over 350.000 eksemplarer og sammenlagt har orkestret, inklusive

Ann Mette Elten’s soloudgivelser, solgt over 1 million album.


Så glæd dig til at opleve en enestående koncert med et orkester i topform.


På Slaget 12
På Slaget 12
På Slaget 12
På Slaget 12
På Slaget 12