STIG ROSSEN & VENNERNE

Koncert 23. februar  2019


Flemming ”Bamse” Jørgensen sang sig ind i den danske folkesjæl og blev en del af vores kulturarv. Der findes næppe mange, ung som gammel, som ikke kan synge med på omkvædet fra Vimmersvej.


Med sin karakteristiske stemme og sin sikre fornemmelse for det folkelige syng-med hit har Bamse lagt en lang række perler i vores sangskat.


Stig Rossen & Vennerne har sat sig for, at alle disse vidunderlige sange ikke skal gå i glemmebogen, så de turnerer land og rige rundt for at hylde Bamse og hans livsværk.


Stig og de oprindelige musikere fra Bamses Venner genopliver med kærlighed og respekt alle de kendte og elskede hits: Der er folk på dansegulvet, der er øl på langbordene og der er fælles sang, når strengene slås an til ”Vimmersvej” som første nummer


Vimmersvej, Jeg elsker kun dig, Kongens Have, Hvorfor går Louise til bal, Se min læge er diktator, I en lille båd der gynger og mange, mange flere.


Som Stig Rossen siger i starten af hver koncert: ”Den bedste måde, vi kan hylde Bamse på, er at have en fest!” Og fest bliver der – hver gang!


Publikum får en uforglemmelig oplevelse!


Stig Rossen & Vennerne
Stig Rossen og Vennerne
Stig Rossen og Vennerne
Stig Rossen og Vennerne
Stig Rossen og Vennerne
Stig Rossen og Vennerne
Stig Rossen og Vennerne